Webdesign

Design & development

Flat_devices

WAAROM KIEZEN VOOR 053MEDIA?

OPTIMAAL

Wij gebruiken alleen de nieuwste designs en de beste technieken.

BETAALBAAR

Professionele weboplossingen voor een betaalbare prijs.

RETESNEL

De meeste websites worden binnen 10 werkdagen opgeleverd!
v

24/7 SUPPORT

24/7 klantenservice die u helpt, ook na de oplevering.

Webdesign

Een website voor je bedrijf is vandaag de dag geen overbodige luxe meer. Het is dé perfecte manier om toekomstige klanten snel van informatie te kunnen voorzien. Webdesign hoeft niet duur te zijn, dat willen wij graag bewijzen. Door een effectieve werkwijze kunnen wij prachtige websites ontwikkelen voor een fractie van de prijs die de concurrent vraagt. Ook leveren wij na de oplevering 24/7 support voor al uw vragen. Al onze websites zijn voorzien van een ‘CMS’, waarmee u zelf uw website kunt beheren zonder enige kennis van codes.

E-commerce

Wil je toch liever een webwinkel? Dat is bij 053MEDIA ook mogelijk! Wij leveren full-service e-commmerce oplossingen voor een scherpe prijs. Wij regelen alles voor u; van betaalmogelijkheden tot een nieuwsbrief systeem. Ook voor onze e-commerce oplossingen heeft u geen kennis van codes nodig. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op of kom langs in Enschede.

 

Hoe gaan wij te werk?

 

i

1. Briefing

Al uw wensen en eisen worden vastgesteld.
j

2. Ontwerp

Wij sturen u het ontwerp ter goedkeuring.
N

3. Oplevering

Gefeliciteerd, uw site is klaar voor gebruik!

4. 24/7 Support

U kunt ons dag en nacht bereiken voor vragen.

Gemakkelijk uw site beheren

Als de website voor uw bedrijf eenmaal opgeleverd is, kunt u uw website zelf beheren. Dit is essentieel om je website up-to-date te houden. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. 053MEDIA maakt gebruik van het zeer bekende ‘WordPress’. Hiermee kan je altijd gemakkelijk teksten, foto’s en nieuws toevoegen of verwijderen van uw website. Het beheren is zeer gemakkelijk, kennis over websites is niet nodig! Vraag naar de voorwaarden.

 

Ongelofelijk betaalbaar

Het gemiddelde uurtarief van webdesigners in Nederland bedraagt tussen de €70 en €80 per uur. Dit is in Nederland een zeer gangbaar tarief dat vaak gevraagd wordt. Het bouwen van een basis website kost meestal 15-30 uur. Wij van 053MEDIA hanteren altijd een vaste prijs voor een website. Op die manier weet je van te voren waar je aan toe bent. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Online binnen 10 werkdagen

Wilt u ook online gevonden worden? Ontvang een offerte binnen 10 minuten!

Laat het werk aan ons over voor een zorgeloze website

Wat wij voor u doen

R

Ontwerp van website

R

Website hosten

R

Website onderhoud

R

Domein aanvragen (.nl)

R

Installatie van website

R

Website beveiligen

Wat u moet doen

Q

Inhoud aanleveren

DIRECT ONLINE EEN WEBSITE AANVRAGEN?

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 10 minuten!
KLIK HIER