Service & Onderhoud

Website onderhoud van een professionele website kost nou eenmaal veel tijd en vaak veel geld. Bovendien is technisch onderhoud van een website meer dan alleen iets van HTML of PHP weten. Het vraagt ook om kennis over DNS servers, webservers en het onderhou ervan, beveiliging tegen hackers, database onderhoud en veel meer.

Daar heb jij als zelfstandige of eigenaar van een klein of middelgroot bedrijf vaak zelf geen tijd voor (en stiekem eigenlijk ook geen zin in.) 053MEDIA is geweldig omdat wij jouw website aandacht geven en je al het technisch onderhoud uit handen neemt, en dat tegen een laag, vast bedrag per maand.

Soms is het wiel al uitgevonden

Er zijn veel goede content management systemen, maar waarom richten wij ons voornamelijk op WordPress als content management voor websites? Wereldwijd draaien er meer dan 75 miljoen websites op WordPress. Ja, dat zijn er flink wat! Wij vinden het gewoon een geweldig systeem. Wij hebben veel websites voor klanten ontwikkeld, en de meeste daarvan hosten en beheren wij ook. Wist je dat een website die WordPress als content management systeem gebruiken altijd snel en goed geïndexeerd worden door Google? Op die manier kom je hoger in Google te staan en ontvang je dus meer bezoekers! Een win-win noemen wij dat.