MOJO Sushi & Grill

  Bedrijfssite – Horeca

Bij MOJO Japanese Kitchen draait alles om het moment van genieten. Daarom kunt u onbeperkt proeven van alle huisgemaakte lekkernijen uit de Japanse keuken. De website, die tevens voorzien is van een op maat gemaakt reserveringssysteem huisvest 3 locaties van deze restaurantonderneming.

> Bekijk deze website

AQSI Duurzaamheidstool

  Social Tool – Gezondheid & Comfort

AQSI staat voor ‘Assessing and Qualifying on Social Impact of buildings’. AQSI is een hulpmiddel om de sociale duurzaamheid van gebouwen in beeld te brengen. Sociale duurzaamheid gaat over alle zaken die invloed hebben op de bewoners of gebruikers van een gebouw. Zij onderscheiden de thema’s veiligheid, gezondheid & comfort, onderhoud, aanpasbaarheid, toegankelijkheid en impact op de omgeving.

> Bekijk deze website

LIMT

  Bedrijfssite – Busverhuur
Limt staat voor heldere voorwaarden, scherpe prijzen en uitstekende service. Personenbusjes zijn razend populair bij vakantievierend Nederland. 053MEDIA heeft deze website ontworpen en ontwikkeld inclusief een handig reserveringsysteem met live verhuur feedback,

> Bekijk deze website

W Standard

  eCommerce – Groothandel
W-standard biedt dé vervanger voor de gedateerde lood-zuur accu`s, namelijk de E-Lithium accu’s. De E-Lithium accu van Wstandard is Lithium Iron Phosphate. W-standard zet de nieuwe standaard in accu’s voor motorfietsen en andere terreinvoertuigen. De webshop is voorzien van meerde betaalmethodes, staffelkorting en prijsverschil in klantniveau’s.

> Bekijk deze website

El Capco

  Bedrijfssite – Vakantiewoningen
In het pittoreske Orba, tussen Valencia en Alicante liggen twee prachtige villa’s. De villa’s die aan de rustige kant van de heuvel liggen ziet je de zon achter de bergen zakken. De villa’s hebben een capaciteit van 16 personen en zijn makkelijk bereikbaar via meerde vliegvelden.

> Bekijk deze website

Rovaza

  eCommerce – Retail

Rovaza levert vrijwel alle 4-takt onderdelen uit voorraad. Ook aan klanten buiten Nederland kunnen zij de betreffende onderdelen snel leveren. Rovaza heeft voor handelaren het gehele programma van onderdelen op voorraad om zo snelle en correcte leveringen te kunnen garanderen.

> Bekijk deze website

LachgasGigant.nl

  eCommerce – Retail
Geen feestje zal meer hetzelfde zijn na een bestelling bij LachgasGigant. 053MEDIA bouwde de website met betaalportaal voor internationale klanten. Een op maat gemaakte check-out zorgde voor een optimale omzet door last-minute aankopen toe te passen.

> Tijdelijk niet bereikbaar 

020ICT

  Bedrijfssite – Dienstverlening
In de meer dan 30 jaar ervaring in ICT bij het MKB en diverse multinationals hebben zij gezien dat veel MKB bedrijven niet het optimale rendement halen uit de mogelijkheden die de hedendaagse ICT te bieden heeft. 020ICT faciliteert in telefonie, internet, cloud solutions en ICT support.

> Bekijk deze website